Rynkebehandling

Behandling mot rynker gis i form av et flytende stoff som settes i små mengder i ansiktsmuskulatur rett under huden. Virkestoffet fungerer slik at det blokkerer signalmolekylet musklene trenger for å kunne trekke seg sammen.

Hyppige sammentrekninger av ansiktsmuskler kan gi rynker, og ved å behandle disse, kan man både redusere og forebygge nye rynker. Varighet er ca 3 måneder, og effekten avtar gradvis.

HVILKE INJEKSJONSBEHANDLINGER UTFØRES?
Vi behandler smilerynker (kråketær), pannerynker og “sinnarynken" mellom øyenbryn. Injeksjoner settes med små nålestikk og effekt sees etter 2-10 dager. Behandling vil kun fungere på hud som ikke har tapt sin elastisitet. Dersom huden har mistet elastisitet (raskt vekttap, tung og slapp hud) må andre behandlinger til for å få glatt hud.Les gjerne gjennom vårt samtykkeskjema for å se om behandlingen kan passe for deg.

SVETTEBEHANDLING
Medisinen settes med nål rett under huden der man svetter mest. Vi tilbyr behandling av armhuler, håndflater og fotsåler.

STRAM KJEVE
Pasienter som har stram kjeve, kan også få behandlet tyggemuskelen på nedre del av kinnet, som hjelper bl.a. mot tanngnissing.

Booking foregår via pasientsky.no

For booking av injeksjonsbehandling,
kontakt oss på kontakt@dermia.no.